opgericht 1948
Someren-Heide
© 2015 Fanfare St. Jozef Someren-Heide

Inloggen »

« vorige pagina

 

Berichten 2013

 

05-12 Bestuurswisseling

 

De openstaande vacature voor het secretariaat is inmiddels ingevuld. Fred van de Kerkhof zal deze functie overnemen van Jacqueline Boone die in 2008 als vrijwilligster de jeugdcommissie is komen versterken. In 2010 is Jacqueline bestuurslid geworden en heeft zij het secretariaat op zich genomen. Wij bedanken Jacqueline voor haar inzet in de afgelopen jaren.

 

Onze nieuwe secretaris Fred van de Kerkhof is inmiddels alweer 38 jaar lid van onze drumband en is slagwerker bij onze fanfare. Hij staat bekend als iemand die niet vies is van alle soorten klussen binnen de vereniging. Wij wensen Fred heel veel succes in zijn bestuursperiode. De leden zullen op de eerstvolgende ledenvergadering nog wel akkoord moeten gaan met deze bestuurswisseling.

 

 

10-11 Jeugdweekend

 

Voor de jeugdleden was er in het weekend van 10 november een leuk uitje geregeld met aansluitend een uitwisselingsconcert.

Naar fotoalbum...

 

 

10-11 Uitwisselingsconcert Somerens Lust

 

Op zondag 10 november vond er in De Ruchte in Someren een concert plaats wat geheel verzorgd werd door jeugd uit de gemeente Someren. Er waren optredens te horen en te zien zijn van Jeugdharmonie en -slagwerkgroep ‘Somerens Lust’ uit Someren en Jeugdfanfare en –drumband ‘St. Jozef’ uit Someren-Heide.

 

De tijd dat jeugdkorpsen alleen maar wat oefeningen of eenvoudige stukjes uit een oefenboekje konden spelen is allang voorbij. Nu spelen jeugdorkesten volledige composities die ook door ‘grote’ orkesten uitgevoerd worden en staan ze onder leiding van dirigenten met een gedegen opleiding. Paul v.d. Veerdonk is de dirigent van Jeugdharmonie ‘Somerens Lust’, en de slagwerkers worden gedirigeerd door Jeroen v.d. Eerenbeemt uit Someren-Heide. Laura Brugel heeft de muzikale leiding over jeugdfanfare ‘St. Jozef’ en bij de jeugddrumband uit Someren-Heide is dat Guido Pouwels.

Meer foto’s...

 

 

01-11 Uitwisselingsconcert fanfare

 

Op vrijdag 1 november vond er in De Bunt te Someren-Heide een uitwisselingsconcert plaats. Tijdens dit concert speelde Fanfare ‘St. Jozef’ uit Someren-Heide en Fanfare ‘Irene’ uit Wes­terhoven. Er werd vooral populaire en lichte muziek gespeeld.

 

Vooral voor dirigente Karin van Dijk was het een drukke avond, zij heeft namelijk over beide korpsen de muzikale leiding. Een andere overeenkomst is dat allebei de verenigingen nog relatief jong zijn. Fanfare ‘St.Jozef’ bestaat  nu precies 65 jaar, en Fanfare ‘Irene’ is twee jaar jonger. Fanfare ‘St. Jozef’ heeft het voornemen om, samen met de drumband en een aantal solis­ten, in juni 2014 flink uit te gaan pakken met een grandioos muzikaal spektakel. In de aanloop naar dit gebeuren zullen er nog een aantal concerten worden gehouden, waar­van dit er dus één is. Voor het korps uit Westerhoven kon dit concert gezien worden als een soort van try out voor de Themaconcerten die voor Fanfare ‘Irene’ op 15 en 16 november op het programma hebben staan in dorpshuis De Buitengaander in Westerhoven.

 

 

26-10 Pracht Paren Concert Someren-Heide

 

In 2011 vond het Pracht Paren Concert voor de eerste keer plaats, toen in De Ruchte in Someren. In 2012 werd het Pracht Paren Concert gehouden op zaterdag 3 november in De Vurherd in Lierop. Zaterdag 26 oktober 2013 was het de beurt aan Someren-Heide. Voor dit concert zijn alle echtparen uitgenodigd die tussen 4 november 2012 en 26 oktober 2013 vijftig of zestig jaar getrouwd zijn. Door het aanbieden van dit concert wil de gemeente Someren de echtparen huldigen voor hun 50 of 60 jarig huwelijk.

 

Niet ieder paar viert het 50 of 60 jarig huwelijksfeest officieel, of omdat zij daartoe niet meer in staat zijn of omdat zij ervoor kiezen om dat in eigen kring te doen en daar naar buiten toe geen ruchtbaarheid aan te geven. Het mooie aan het initiatief is dat de gemeente alle paren uitnodigt om naar het Pracht Paren Concert te komen. Of zij nu wel of niet hun meerjarig huwelijksfeest al op een andere wijze hebben gevierd, doet niet ter zake. De gemeente laat het natuurlijk aan de echtparen zelf over om van de uitnodiging wel of geen gebruik te maken.

 

De echtparen werden door de burgemeester en zijn vrouw ontvangen. De gemeente Someren is immers officieel gastheer.

Tijdens het 3e Pracht Paren Concert waren er optredens van het Seniorenorkest Groot Someren en van enkele Heise muziekverenigingen, te weten het gemengd koor Corde et Animo en Hofkapel de Bessembloazers. Ook was er een optreden van de Heise tonproater Mark van de Tillaar.

 
Het laat zich aanzien dat het mooie initiatief een vaste plaats krijgt op de culturele agenda van de gemeente Someren.

Het concert was overigens niet vrij toegankelijk, maar alleen bij te wonen door de echtparen die daarvoor een uitnodiging hebben ontvangen.

 

 

06-10 St. Jozef winnaar Slagwerkfestival Kleine Kring Budel

 

Zondag 6 oktober wisten de slagwerkers van drumband St. Jozef onder leiding van Ronald Gerards in het bezit te komen van de wisselbeker op het slagwerkfestival van de Kleine Kring. Met 96 punten wisten ze alle deelnemers achter zich te laten. De slagwerkers van Somerens Lust werden tweede. In 2012 moesten de Heise muzikanten op het NK nog hun meerdere erkennen in de slagwerkers uit Someren. Dit keer waren de rollen echter omgedraaid. Op de derde plaats eindigde EMM uit Budel onder leiding van Guido Pouwels.

Aan dit festival namen slagwerkgroepen van de muziekverenigingen uit Someren, Someren-Eind, Someren-Heide, Lierop, Maarheeze, Budel, Sterksel en Heeze deel. Van Someren en Someren-Eind trad ook de jeugdslagwerkgroep op onder leiding van Jeroen van den Eerenbeemt (Someren) en Guido Pouwels (Someren-Eind).

 

De slagwerkers uit Someren-Heide speelde als eerste werk “Marching Season” een arrangement van Chris Brooks. Dit stuk is pas na de vakantie definitief op de lessenaar gelegd. Het mag dan ook een topprestatie genoemd worden om dit zeer moeilijke stuk in zo’n korte tijd in te studeren en uit te voeren met zulke hoge punten.

Het tweede werk “Aboriginal Dreams” van Roland Barrett was een nummer uit het programma dat gespeeld werd op het EMJ te Neerpelt in mei dit jaar waar drumband St. Jozef een 1e prijs Summa Cum Laude behaalde.

Het weekend werd door de slagwerkers uit Someren-Heide zaterdag al ingezet met een repetitie in blokhut “De Klepper” in Someren-Heide. In de avond was er een gezellige barbecue met een kampvuur tot in de kleine uurtjes.

 

 

06-10 Jeugdmuziekdag Hamont

 

Op zondag 6 oktober heeft jeugdfanfare St. Jozef deelgenomen aan de Jeugdmuziekdag die georganiseerd werd door Jeugdharmonie Hamont-Schoot. Aan deze dag namen 6 jeugdfanfares deel. Alle deelnemers werden beoordeeld door een professionele jury en jury bestaande uit muzikanten van de deelnemende verenigingen. Someren-Heide behaalde met de jeugdfanfare 77,5 punten en een 3e plaats na Leende en Someren. Een goed resultaat waar we trots op mogen zijn!

 

 

27-09 65 jaar Fanfare St Jozef

 

Op vrijdag 27 september werd er een feestavond gehouden voor leden van Fanfare St. Jozef en genodigden ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van de vereniging.

Op deze avond werd door het bestuur de blaasinstrumenten aangeboden die gekocht zijn van de opbrengst van de dienstenveiling van 23 maart. Het instrumentarium werd aangevuld met 2 trompetten, 2 bugels, 1 es cornet en 1 schuiftrombone. Ook was er plaats voor een revisie van een marimba en aanschaf van mallets. Voorzitter Jan Meeuws bedankte de commissarissen die deze dienstenveiling georganiseerd hadden.

 

 

09-08 Gefeliciteerd

Vrijdag 9 augustus gaven Martijn Hendriks en Carrie Boot elkaar het ja woord. Wij feliciteren Martijn en Carry van harte en wensen hen heel veel geluk samen met hun zoontjes Tyn en Jimi.

 

 

26-06 Afsluiting muzikaal seizoen

 

Op woensdag 26 juni werd een buurtconcert gehouden bij het clubgebouw ‘de Klepper’ van Jong Nederland. Dit ter afsluiting van het muzikale seizoen. Naar fotoalbum...

 

 

20-06 Kofferbakmarkt Someren-Heide

 

Zondag 9 juni hield Fanfare St. Jozef haar 2e kofferbakmarkt. Na een lange koude periode was het deze dag schitterend weer, dit jaar dus geen afmeldingen of wegblijvers om deze reden.

Om 07:00 uur stonden de eerste verkopers al aan de poort om hun spullen uit te stallen. Ook bewoners van de Ericaweg en de Brinkweg stalden hun koopwaar bij hun eigen inrit uit. Dit jaar zorgde de band HillBilly Hayride voor een vrolijke noot. Zij speelden op verschillende plaatsen op de markt gezellige en leuke muziek waar de verkopers en het publiek zichtbaar van genoten.

www.fanfaresomerenheide.nl/kofferbakmarkt

 

 

17-06 Afscheid Heinz van Dillen

 

Maandag 17 juni bereikte ons het bericht dat onze commissaris Heinz van Dillen op zon­dag 16 juni thuis in zijn vertrouwde omgeving was overleden. We wisten dat Heinz ernstig ziek was, maar zijn overlijden kwam voor velen toch nog onverwacht.

 

Fanfare St. Jozef had een belangrijke plaats in zijn leven, wat wel blijkt uit het feit dat een bezoek aan de repeti­tie nog een van de dingen was die op zijn laatste verlanglijstje stonden. Wij ervaren het ook als een eer dat hij deze momenten met ons wilde delen. Helaas kon dat niet meer met de schuifwand naar de barruimte open en onder het genot van een pilsje, samen met andere commissaris­sen. Dat beeld zijn we lang gewend geweest. Het op zo’n manier bezoeken van de repetities was voor Heinz nog lang de wekelijkse uitgaansavond waar hij zichtbaar van genoot.

 

Als commissaris trad Heinz nooit zo op de voorgrond, maar als hij dat echt nodig vond dan maakte hij zijn mening duide­lijk kenbaar. Heinz was lid vanaf 1974. Hij is zeer actief geweest voor o.a. de vlooienmarkt en de do­nateursactie en tot zolang dat nog rede­lijk mogelijk was voor hem liep hij als commissaris mee als de fanfare uittrok. Hij was bijna altijd aanwezig bij concerten van alle geledingen van zijn club. En als het maar even kon reed hij de vereniging achterna naar buitendorpse concerten met zijn echtgenote Drinna. Helaas liet zijn gezondheid hem al een tijd steeds meer in de steek waardoor het moeilijk werd om nog actief te zijn voor de vereni­ging. Heinz is 75 jaar geworden.

Zaterdag 22 juni heeft Fanfare St. Jozef Heinz muzikaal mogen begeleiden bij zijn uitvaart.

 

 

15-06 NK slagwerksolisten

 

Op het Nederland Kampioenschap voor drumband muzikanten van zaterdag 15 juni te Heel waren er goede resultaten voor de solisten van drumband St. Jozef. Deze wedstrijd werd voor de derde maal georganiseerd door de verenigde Nederlandse muziekbonden VNM. De solisten waren uitgenodigd n.a.v. hun eerder behaalde resultaten op de solistenwedstrijd van de Brabantse bond eerder dit jaar.

Uitslagen: Tim van Zoggel 85 punten, Guus Nijssen 85 punten, Eloy Schroijen 85 punten en Rens van de Kruijs 86 punten.

 

 

12-06  D-examen Maikel van den Boomen en Jacob van Eijk

 

Maikel van den Boomen en Jacob van Eijk zijn geslaagd, met lof der jury, voor hun muziekexamens bij het RICK. Ze hebben beide les van Ronald Gerards in de Ruchte in Someren. Het voor publiek open examen werd afgenomen in De Bunt in Someren-Heide.

 

Jacob van Eijk, lid van Muziekvereniging Somerens Lust, heeft op 14 jarige leeftijd een all-round C-examen afgelegd. Dit alleen al is een zeer bijzondere prestatie. Hij speelde kleine trom, pauken, drumstel, multi-percussion en marimba.

Dit deed hij ook nog eens op zeer overtuigende wijze, met een enorme technische beheersing en muzikaliteit. De examencommissie beoordeelde dit examen met een dikke 9 gemiddeld.

 

Maikel van de Boomen, tevens lid van drumband Sint Jozef uit Someren-Heide, speelde een all-round D-examen op kleine trom, pauken, marimba, vibrafoon en multi-percussion. Het publiek genoot ook van zijn eigen arrangement Viva la Vida van Coldplay, wat inmiddels meer dan 625.000 keer bekeken is op YouTube.

De examencommissie was onder de indruk van de moeilijkheidsgraad van de gespeelde werken in combinatie met het (ogenschijnlijke) gemak waarmee hij de diverse instrumenten kan bespelen. De cijfers waren veelzeggend, 3 maal 9.5 en 3 maal een 10! Maikel speelde op het examen ook nummers met drumband St. Jozef en slagwerkgroep EMM uit Budel.

 

 

07-06 Uitwisselingsconcert fanfare

 

Op vrijdag 7 juni vond in gemeenschapshuis de Bunt in Someren-Heide een uitwisselingsconcert plaats wat werd verzorgd door fanfare St. Jozef uit Someren-Heide en fanfare Sancta Maria uit Ommel. Het was niet de eerste keer dat deze korpsen een muzikaal bezoek aan elkaar brachten, vanaf medio de jaren 1980 vindt er namelijk met enige regelmaat een uitwisse­ling plaats. Beide verenigingen zijn afkomstig uit de kleinste kern van de ge­meente waarin ze gevestigd zijn, en dat zorgt voor veel gemeenschappelijke herkenningspunten. De korpsen spelen allebei op het 4e divisie niveau. Ook tijdens dit concert was het weer duidelijk dat hedendaagse blaasor­kesten allesbehalve saaie en oubollige muziek in hun repertoire hadden opge­nomen. Er waren nummers te horen van o.a. Supertramp en Willie De Ville, maar er stonden ook een paar echte klassieke marsen op het programma. Fanfare St. Jozef staat onder leiding van Karin van Dijk, en bij fanfare Sancta Maria is de muzikale leiding in handen van Jan van den Eijnden.

 

 

06-05 Summa Cum Laude voor drumband

 

Zondag 5 mei heeft Slagwerkgroep St. Jozef uit Someren-Heide deelgenomen aan het 61e Europees Muziekfestival voor de jeugd te Neerpelt (België). Aan dit festival deden maar liefst 3400 muzikanten mee uit 21 landen. Slagwerkgroep St. Jozef zette een unieke prestatie neer, door een maximale score te behalen van 100 punten. Hiermee werd een deelname afgedwongen voor het ‘Laureateconcert’, alsmede een 1e prijs ‘Summa Cum Laude’. Op het einde van de middag was er een parade door de straten van Neerpelt met deelname van de vele muzikanten. De parade eindigde in een tot concert/feestzaal omgetoverde sporthal alwaar de uitslagen met een schitterende show bekend werden gemaakt.

Op het Laureatenconcert, wat op zondagavond plaats vond, werd het programma wat de heise slagwerkers eerder op de dag gespeeld hadden nogmaals uitgevoerd voor een uitverkochte theaterzaal van De Dommelhof. De slagwerkers werden door het publiek beloond met een langdurig applaus.

 

Deze 61e editie van het EMJ had weer alles: goede muziek, enthousiaste deelnemers en gezelligheid overal. Samen werd het een uitbundig feest. Ook het vele publiek genoot van zowel de concerten, beoordeeld door een internationale jury, met als absolute hoogtepunten de proclamaties met vijfduizend aanwezigen en het ‘Laureatenconcert’ op de afsluitende avond, waarop de beste groepen van de dag aantraden.

 

Befaamde dirigenten, componisten en juryleden roemen dan ook de waarde van dit festival. De combinatie van ontmoeting en competitie zorgt ervoor dat de beste ensembles op het podium staan. Overal ter wereld beoefenen jonge mensen muziek, maar nergens beter dan in Neerpelt, krijgen ze tijdens de festivaldagen de kans om hun talenten te ontplooien ten aanschouwen en ten aanhoren van een enthousiast kennerspubliek en een internationale vakjury.

 

 

24-04 Voorbereiding EMJ Neerpelt

 

De drumband en de jeugddrumband hielden op 24 april een concert ter voorbereiding op het juryconcert 5 mei tijdens het EMJ. Dit concert was niet aangekondigd. Het publiek bestond uit ouders van de muzikanten, relaties en bestuur.

 

 

14-04 Opening verbouwing De Bunt

 

Het gemeenschapshuis De Bunt is uitgebreid met een dorpswinkel, een medische ruimte, een bibliotheekpunt en een grote repetitieruimte. Hier kan de gemeenschap weer vele jaren vooruit.

Met het voorbereiden van het avondeten er achterkomen dat je meer melk nodig hebt. 30 jaar lang moesten inwoners van Someren-Heide dan de auto in om naar de supermarkt in Someren te gaan. Met de komst van de ‘Shop’ in het gemeenschapshuis kan dat pak melk binnen 5 minuten op de keukentafel staan. De uitbreiding van De Bunt is een belangrijk onderdeel van het integrale dorpsontwikkelingsplan IDOP.

 

Voor onze vereniging is het wederom een vooruitgang. Er is een nieuwe multifunctionele ruimte bij gekomen die als repetitieruimte zeer geschikt is, en met de instrumenten binnen handbereik. Hiermee is ook de lang gekoesterde wens van de drumband om de aanvang van de repetitie vroeger op de avond te plannen in vervulling gegaan.

 

Op zondag 14 april was de officiële opening van het verbouwde gemeenschapshuis. Fanfare St. Jozef droeg haar muzikale steentje bij tijdens deze opening. Er werd ook stil gestaan bij het afscheid van Rob Boone. Als vereniging bedanken wij Rob voor de vele uren die hij in de Bunt doorgebracht heeft om de vele activiteiten in De Bunt mogelijk te maken.

 

 

12-04 Felicitaties Kim en Tim

 

Fanfare en drumband St. Jozef feliciteerde vrijdag 12 april het bruidspaar Kim Meeuws en Tim Koolen met een serenade op hun huwelijksfeest. Er werd op verzoek van Kim, lid van het fanfareorkest, een speciaal verzoeknummer gespeeld.

 

 

08-04 Jaarvergadering

 

Op de jaarvergadering van 8 april was Jacqeline Boone aftredend en niet meer herkiesbaar, zij verrichte drie jaar secretariële werkzaamheden binnen het bestuur. Ook heeft zij in haar bestuursperiode ingezet voor diverse commissies. Wij bedanken Jacqeline voor haar enthousiaste inzet. Met dit aftreden is er een vacature vrij gekomen voor het secretariaat. Wie zin heeft om in een jong en enthousiast bestuur plaats te nemen kan zich aanmelden bij een van de bestuursleden. Zie onze contactpagina.

 

Op deze vergadering werd Kim Meeuws in de bloemetjes gezet omdat zij 15 jaar lid is van Fanfare St. Jozef.

Willy van den Boer bedankte namens de commissarissen de aanwezige leden voor hun inzet tijdens de succesvolle dienstenveiling

 

 

30-03 Groot Someren Concert

 

Voor veel mensen uit het publiek was het zaterdag 30 maart een beeld van herkenning bij het binnen komen van sporthal De Postel. Na 22 jaar zaten de vier fanfare en harmonie orkesten weer naast elkaar op een schitterend podium over de gehele breedte van van de zaal.  Het ‘Groot Someren Concert’ werd voor de eerste keer georganiseerd in 1979. Het concert werd destijds door deze vier verenigingen aangeboden aan de bevolking van de gemeente Someren als waardering voor de financiële en morele steun die zij van hen mochten ontvangen.

 

De editie 2013 zorgde voor een non-stop programma. Het concert werd geopend met een gezamenlijk stuk, onder leiding van Karin van Dijk, wat in de jaren 80 ook uitgevoerd werd met de vier slagwerkgroepen. De vier verenigingen speelden om beurten drie nummers, zowel voor als na de pauze. Het publiek hoefde zich niet te vervelen tijdens de lange zit. Het programma bestond uit lichte en vlotte nummers met solisten op instrumenten en zang. Fanfare St. Jozef sloot het concert af inclusief confettikanon wat voor een schitterend einde zorgde. Volgens de organisatie zit over twee jaar een vervolg in de pen door dan de vier slagwerkgroepen samen te brengen.

 

 

23-03 Dienstenveiling

 

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die meegewerkt heeft om van onze dienstenveiling van 23 maart een groot succes te maken. De mensen die een dienst aangeboden of gekocht hebben. De bieders die al voor de veiling actief waren door via onze website te bieden. De bezoekers van de veilingavond, het was kei gezellig! De vrijwilligers die meegeholpen hebben op wat voor manier dan ook, van het schitterende podium tot aan het opruimen van de laatste stoel of laatste glas toe.

 

De slogan van onze voorzitter “De dienstenveiling verbindt mensen!”  is een waarheid als een koe. En dit zal alleen nog maar duidelijker worden als de vele diensten uitgevoerd gaan worden. Je maakt contact met mensen die je anders misschien niet opgezocht zou hebben. Wij wisten van sommige aanbieders nog niet eens af van het bestaan van hun bedrijf(je) of activiteiten. Door de dienstenveiling kunnen aanbieders er hun voordeel mee doen door nieuwe contacten te leggen.

 

Het organiseren van de dienstenveiling was voor ons stevig aanpoten om het allemaal geregeld te krijgen. De vergaderingen soms serieus... maar ook heel gezellig. Het was wederom een leuke ervaring. Tot ziens op onze volgende dienstenveiling op .....

 

Commissarissen / organisatie dienstenveiling

Fanfare St. Jozef Someren-Heide

 

Naar fotoalbum...

 

www.fanfaresomerenheide.nl/dienstenveiling

 

 

02-03 Solistenconcours Brabantsebond

 

Zaterdag 2 maart waren de slagwerkers van drumband St. Jozef weer goed vertegenwoordigd op het solistenconcours van Brabantse Bond in ‘Den Durpsherd’ te Berlicum.

De optredens werden beoordeeld door de juryleden Rob Jansen & Ivo Weijmans.

 

Om 7:15 werd er verzameld bij De Bunt om gezamenlijk te vertrekken.

De optredens begonnen om 09:00 waarbij Stijn Rutjens de spits af beet. Dion Meeuws was de laatste deelnemer waarna de prijsuitreiking om 12:30 plaats vond. Er werd goed gepresteerd gezien de onderstaande uitslagen.

 

 

24-02 Onderling solistenconcours

 

In de Bunt te Someren-Heide werd afgelopen zondag 24 feb. het jaarlijkse onder­linge solistenconcours van fanfare/drumband St. Jozef gehouden. Er stonden in totaal 24 optredens van blazers en slagwerkers op het programma, onderverdeeld in diverse afdelingen. Iedere deelnemer werd beoordeeld door het vakjurylid Jan Peeters uit Weert, en diverse muzikanten uit het fanfarekorps werden op de piano begeleid door Maartje Pinckaers. Ingrid Linders was de jury secretaresse en zij zorgde voor de presentatie van het geheel.

De jongste leerlingen van de fanfare speelden een paar mooie liedjes op de blok­fluit en kregen daarvoor de beoordeling ‘Goed’. Speciaal voor de oudere muzikan­ten is er een ‘fun’ afdeling, hierin gaat het niet om bekers en is dus het competitie element minder aanwezig. Er waren 3 optredens in deze Fun afdeling te horen en te zien.

 

In de jeugd-afdeling waren er geen blazers en bij het slagwerk eindigden zowel Belle vd Mortel als Stijn Boerekamp met 80 punten op de 1e plaats, zodat er nog een beker bij moet worden gehaald.

In de 3e afdeling was de beker bij de blazers voor Anne Derix en het duo Thijs Schenk / Abel de Wit wist de beker in de 3e afdeling slagwerk te veroveren.  

 

De 2e afdeling kende als bekerwinnaar Jeffrey vd Kerkhof (slagwerk). Ook in deze afdeling hadden zich geen blazers ingeschreven.

Anne Derix wist voor de derde keer achter elkaar de wisselbeker voor het hoogste totaal puntenaantal bij de blaasmuzi­kanten mee naar huis te nemen en die mag daar nu voorgoed blijven staan. Met een score van maar liefst 87 punten was deze wisselbeker bij het slagwerk voor Jeffrey vd Kerhof. Alle deelnemers kregen, naast het juryrapport, een diploma en een medaille uitge­reikt als waardering voor hun deelname aan het solistencouncours.

 

Het solistenconcours is van alle leeftijden. Dit bleek uit de deelname van het duet opa André van Zoggel en kleinkind Lisan van Zoggel.

Naar fotoalbum...


Tip: Druk op Ctrl-F en toets een zoekwoord in.      2014  │  2013  │  2012  │  2011  │  2010  │  2009  │  2008  │  2007

EMJ Neerpelt